fbpx
60 Days Till Summer Uitdaging!

60 Days Till Summer Uitdaging!

Ben je klaar om jezelf voor te bereiden op de zomer? Doe dan mee met onze 60 Days Till Summer Uitdaging en maak je klaar voor het favoriete seizoen van het jaar: de zomer! Bij [Bedrijfsnaam] helpen we je om je routine te doorbreken met ons speciale coaching plan voor de komende 60 dagen. Ontdek wat je kunt verwachten en bereid je voor op een geweldige zomer!

De 60 Days Till Summer Uitdaging: Onze 60 Days Till Summer Uitdaging is ontworpen om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken en optimaal te genieten van de zomer. Dit is wat je kunt verwachten tijdens deze uitdaging:

 1. 60 Day Pakket: Met ons 60 Day Pakket krijg je alles wat je nodig hebt om in vorm te komen voor de zomer. Dit pakket omvat:
  • Minimaal 2 keer per week training om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.
  • Een persoonlijk schema dat is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften.
  • Voedingsadvies om je te helpen een gezond en gebalanceerd dieet te volgen.
  • Krachtige en intensieve trainingsvormen om je uit te dagen en resultaten te behalen.
  • Groepstrainingssessies van 2 keer per week, waarbij je deelneemt aan een circuittraining van 45 minuten.
 2. Bereik jouw doelen: Met ons coaching plan voor de komende 60 dagen helpen we je om jouw specifieke doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit wilt worden, ons team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw fitnessreis.
 3. Investeer in jezelf: Voor een prijs van €‎240,- krijg je toegang tot ons uitgebreide programma en de expertise van onze trainers. Het is een investering in jezelf en jouw welzijn, zodat je optimaal kunt genieten van de zomer en je goed voelt in je eigen lichaam.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Meld je vandaag nog aan voor de 60 Days Till Summer Uitdaging en bereid je voor op een geweldige zomer! Neem de eerste stap naar een gezondere en actievere levensstijl. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt.

Terug

Ook interessant

Waarom Bodypump?

Bodypump: Kracht en uithoudingsvermogen in één Een andere fantastische Less Mills-les die we bij LOODS_26 aanbieden is Bodypump. Hier zijn …

Waarom XCORE?

XCORE: Bouw een Sterke Core en Laat Stress Achter je Bij LOODS_26 bieden we de populaire Less Mills XCORE-les, speciaal …

Waarom je hartslag meten met sporten?

Waarom is het bijhouden van je hartslag zo belangrijk? Je lichaam heeft een constante toevoer van zuurstof nodig en je …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?