fbpx

Personal Training

Wil jij toe naar een gezonde leefstijl die helemaal bij jou past? Wil je doelgericht sporten en maximaal rendement behalen in elke seconde van je work-out? Dan ben je bij de personal training van LOODS_26 aan het juiste adres. Wat is ons aanbod?

PT

-Training op maat
-Persoonlijke begeleiding
Doelgericht werken
-Topkwaliteit trainingsfaciliteiten
-Basis in voeding

PT +

–Training op maat
-Voedingsadvies
-Persoonlijke aandacht en begeleiding
-Contact tussen trainingen
-Schema voor thuis
-Verandering van leefstijl

PT

Wil jij werken aan je doelen door middel van training en voeding, maar wel op een verantwoorde manier waarin jij centraal staat? Dan ben je bij Loods_26 op het goede adres.

Personal training is de manier om op een verantwoorde manier aan je doelen te werken. We stellen namelijk een persoonlijk trainingsschema op die op maat gemaakt is met de persoonlijke begeleiding die nodig is. Daarnaast geven wij informatie over de belangrijkste onderdelen van voeding helpen bij het behalen van het gewenste resultaat.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij je doelen behaald en het zo leuk gaat vinden dat je het weet vol te houden!

PT+

Ben je op zoek naar een duurzame verandering? Een verandering van je leefstijl, zodat je ook op de lange termijn gezonder en fitter wordt? Dan is PT+ iets voor jou.

Bij PT+ kijken we niet alleen naar het moment dat je hier bent, maar gaat het ons ook om de momenten dat je hier niet bent. Alleen de momenten dat je met ons aan het trainen bent kunnen heel lekker zijn, maar voor een verandering in levensstijl is het vaak niet genoeg. Bij PT+ gaan we daarom aan de slag met het totaal plaatje. Zo kijken we naar het huidig voedingspatroon en geven wij hier adviezen op, maar ook krijg je oefeningen voor thuis en zullen we vaker contact zoeken over de voortgang.

Wil je meer informatie over onze PT? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Meet our instructors

Thijs

Personal Trainer

Demi

Personal Trainer

.Contact

Neem contact op

Zou je graag wat meer informatie willen over LOODS_26 of onze community? Neem dan contact met ons op!

Contact
×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?