fbpx
Bootcamp

Bootcamp

LOODS_26 breid uit! We zijn inmiddels alweer een jaar van start en breiden dan ook steeds verder uit. Zo beschikken we al over vele groepsworkouts en een groot aanbod van fitnessapparatuur. Ons ledenaantal loopt op en we bieden onze leden dan ook graag genoeg mogelijkheden aan. Daarom introduceren we LOODS_Outdoor!

Ben jij dol op intensieve workouts waarbij je jezelf kan geven voor de volle 100%, dan ben je bij onze outdoor bootcamps aan het juiste adres. Dit is een spierversterkende trainingsmethode die geschikt is voor jong en oud. Wil jij graag werken aan je kracht en het verbeteren van je uithoudingsvermogen dan is dit een passende workout voor jou.

Gedurende de periode van ongeveer één uur ben je lekker in de buitenlucht actief bezig. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in teamverband. Kom dan ook gezellig met andere leden om deel te nemen aan deze nieuwe workout binnen de LOODS. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor deze leuke en nieuwe workout binnen LOODS_26. Binnenkort zal LOODS_Outdoor dan ook geopend worden en zien we jullie dan ook graag bij onze bootcamp workouts.

Terug

Ook interessant

NEW | XCORE

Xcore is een groepsles waarbij een combinatie van cardio- en krachttraining wordt aangeboden. Het programma is gericht op het verbeteren …

MEET DE PT’er | DEMI

Mijn naam is Demi en ik neem jullie mee in het onderdeel Personal Training, wat de voordelen zijn en hoe …

Event

LOODS_26 bestaat in december één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Inmiddels zijn we al één jaar verder en …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?