fbpx

BOXKS

Tijdens de lessen van BOXKS (beter bekend als cardioboksing) worden diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. We zullen je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten!

Ook bieden wij voor BOXKS PRO aan. Bij deze versie van BOXKS gaan wij dieper in op de techniek en stratigie van het boksen. Hierdoor leer je bijvoorbeeld betere Oog-Hand Coördinatie en bewegingsmogelijkheden die je helpen tijdens het sparren. Heb je interesse in BOXKS PRO? Stuur dan een mailtje naar info@loods26.nl.

Vraag hier je eerste gratis proeftraining aan!

*Onze groeplessen zijn gepland op vaste uren.

Waarom BOXKS?

Waarom is boksen een ontzettend goede trainingsvorm? Hieronder 3 belangrijke pijlers!

1

Boksen is leuk en uitdagend

Eén van de belangrijkste regels om bewegen vol te kunnen houden tijdens het afvallen, is dat het leuk en afwisselend moet zijn. Niemand houdt van eentonige en saaie trainingen. Een goede bokstrainer zorgt altijd dat de trainingen gevarieerd zijn, zodat elke les een leuke uitdaging is. Bovendien kun je ook trainen in een groep, waardoor een bokstraining tevens een sociaal element met zich meebrengt.

2

Je traint niet alleen je lichaam, maar ook je mind

Tijdens het boksen train je niet alleen je conditie, explosiviteit en kracht van je spieren, maar je traint vooral ook je zelfvertrouwen, discipline, incasseringsvermogen, doorzettingsvermogen. Deze capaciteiten kunnen je helpen tijdens het afvallen!

Om een gezond dieet te volgen heb je namelijk op sommige momenten extra discipline en doorzettingsvermogen nodig. Dit helpt je om verleidingen te weerstaan, gecontroleerde porties te eten

3

Je verbrandt veel calorieën

Als je af wil vallen is het belangrijk om meer calorieën te verbruiken dan dat je binnenkrijgt, zonder jezelf uit te hongeren. Door een bokstraining aan je workout routine toe te voegen, verbrand je tijdens een intensieve training circa 475 tot wel 800 kcal per uur. Het totaal aantal verbrande calorieën tijdens een bokstraining is afhankelijk van je gewicht en de intensiteit van de training. Zo draagt elke training bij aan het afvallen, mits je in je dagelijks leven op je voeding let.

Rooster

.Contact

Neem contact op

Zou je graag wat meer informatie willen over LOODS_26 of onze community? Neem dan contact met ons op!

Contact
×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?