fbpx

LOODS_Talent Program

Talent wanted

Factory of talent. Met een verleden in de topsportsector weten Marcel en Jordi van Moorsel als geen ander wat er verwacht wordt op het gebied van topsport. Uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en een hele hoop toewijding brengt je al heel ver.. maar niet ver genoeg. Met ervaring in de kartindustrie weten Marcel en Jordi dat eigen vermogen en sponsoren een groot deel uitmaken van het voortbestaan van je talent. Wij willen het anders doen. Wij bieden ons aan als sponsor voor talent dat wil groeien binnen hun sport. Van volleybal tot kleiduifschieten tot motorcross of zelfs ballet, bent jij toptalent binnen jouw eigen sector? Dan willen wij je graag helpen.

Hoe kan je je aansluiten bij het LOODS_Talent Program?

Wat willen we van je weten voordat je in het Talent Team van LOODS_26 mag komen? Allereerst je sport en je niveau. Ook zouden we willen weten wat wij naast het aanbieden van onze fitness nog meer voor je zouden kunnen betekenen. Dit kan zijn; bedrukken, verzorgen van materialen of misschien zelfs het supports langs de lijn. Wij zijn er voor jou!

Stuur ons een mailtje naar info@loods26.nl met je sport geschiedenis en portfolio, dan zoeken wij zo snel mogelijk contact met je op!

Part of the LOODS_Talent Program

Luc Scheepers

Luc is geboren in het jaar 2000, en volgt samen met zijn vader de formule 1 en rally-races van zeer jongs aan. Ook games met een echt race stuur behoren tot het favoriete tijdverdrijf. Maar al snel word er gekeken op welke manier in het echt gereden kan worden. Karten is dan natuurlijk een heel mooie opstap klasse om er aan te proeven.

Jessie & Lieke van Boekel

Racende zusjes Lieke en Jessie van Boekel kennen enerverend start van nieuwe kartseizoen. Lieke en Jessie van Boekel zijn twee talentvolle racende zusjes uit Nederland. Op jonge leeftijd begonnen met karten, hebben zij inmiddels al vele successen op hun naam staan. Zo waren zij afgelopen seizoen al regelmatig op het podium te vinden en hebben zij diverse kampioenschappen gewonnen. Met hun enthousiasme en gedrevenheid zijn zij een inspiratie voor vele jonge meiden die hun dromen willen najagen in de autosport.

.Contact

Neem contact op

Zou je graag wat meer informatie willen over LOODS_26 of onze community? Neem dan contact met ons op!

Contact
×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?