fbpx
Event

Event

LOODS_26 bestaat in december één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Inmiddels zijn we al één jaar verder en wat is dit jaar snel voorbij gegaan. Ondanks de start middenin de coronapandemie is ons ledenaantal flink gegroeid en zijn wij dankbaar voor iedereen die ons heeft gebracht tot het punt waar wij nu staan. Er komen nog zoveel leuke en toffe dingen aan, maar eerst zal ons eenjarig bestaan natuurlijk groot gevierd worden.

Save the date! Want 10 december 2022 zal er een tof en uniek evenement plaatsvinden binnen onze prachtige LOODS in Boekel. Dit evenement zal zowel voor leden als niet leden zijn. Kom dan ook gezellig met vrienden, familie, etc. naar het leukste fitnesscentrum van Boekel en vier samen met ons het eenjarig bestaan op een unieke manier.

Bovendien zullen er verschillende workouts gegeven worden, want wat is een evenement in het kader van sport nu zonder activiteiten. Er zal dan ook een disco box groepsworkout worden gegeven en een glow in the dark MX4 workout, waarbij je kunt luisteren naar de tofste hits.

Aangezien wij willen dat er voor iedereen de mogelijkheid is om deel te nemen aan de activiteiten, zullen wij gebruik maken van twee tijdsblokken. Per tijdsblok zal er een andere workout plaatsvinden, zodat er voor ieder wat passends is.

Tijdsblok 1 zal plaatsvinden van 19:30 uur tot 20:30 uur en tijdens dit uur kun je helemaal losgaan in onze glow in the dark MX4 groepsworkout. Binnen MX4 zijn er 4 pijlers (cardio, power, strengt en endurance) die in iedere workout terugkomen en zorgen voor een complete trainingservaring. De workout is dan ook geschikt voor elk fitnessniveau.

Vervolgens zal tijdsblok 2 van 21:00 uur tot 22:00 uur plaatsvinden. Dit uur zal in het teken staan van een disco box workout. Boxen staat in het teken van de coördinatie van voeten, ogen en handen, waarbij conditie centraal staat. Leef je uit in deze intensieve workout en ontdek deze leuke groepsworkout

Kortom, meld je snel aan voor één van deze workouts! Kom gezellig samen of leer anderen kennen tijdens een glow in the dark MX4 workout of disco box workout.

Terug

Ook interessant

NEW | XCORE

Xcore is een groepsles waarbij een combinatie van cardio- en krachttraining wordt aangeboden. Het programma is gericht op het verbeteren …

MEET DE PT’er | DEMI

Mijn naam is Demi en ik neem jullie mee in het onderdeel Personal Training, wat de voordelen zijn en hoe …

Bootcamp

LOODS_26 breid uit! We zijn inmiddels alweer een jaar van start en breiden dan ook steeds verder uit. Zo beschikken …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?