fbpx
MEET DE PT’er | DEMI

MEET DE PT’er | DEMI

Mijn naam is Demi en ik neem jullie mee in het onderdeel Personal Training, wat de voordelen zijn en hoe wij hierbij kunnen helpen!

De naam zegt het eigenlijk al, Personal Training staat voor persoonlijke begeleiding bij jouw trainingen.

Vele zullen denken, maar dit is toch niet nodig tegenwoordig is er zoveel te vinden online.

Het klopt dat er veel te vinden is, maar weet je zeker dat dit allemaal betrouwbaar is? Meestal is dit moeilijk te achterhalen.

Wat we wel zeker weten is dat deze informatie niet persoonsgebonden is, terwijl wij met personal training naar de persoon kijken die wij voor ons hebben en daar onze kennis op toepassen. Iedereen is namelijk anders, heeft andere dingen nodig en vindt ook andere dingen leuk. Wij letten daarbij niet alleen op een goede uitvoering en een juiste intensiteit, maar proberen ook echt een band op te bouwen om zo samen aan je doelen te werken. Samen op zoek naar de verandering op weg naar een nieuwe en verbeterde levensstijl.

Kortom de persoon staat centraal in alle opzichte en zo gaan wij ook graag te werk. Samen gaan we op zoek naar de beste, maar ook leukste manier op doelen te behalen.

Terug

Ook interessant

NEW | XCORE

Xcore is een groepsles waarbij een combinatie van cardio- en krachttraining wordt aangeboden. Het programma is gericht op het verbeteren …

Bootcamp

LOODS_26 breid uit! We zijn inmiddels alweer een jaar van start en breiden dan ook steeds verder uit. Zo beschikken …

Event

LOODS_26 bestaat in december één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Inmiddels zijn we al één jaar verder en …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?