fbpx
Open dag ’22

Open dag ’22

Middenin de coronapandemie hebben wij LOODS_26 opgericht. Dit is een LOODS van 1000m2 waarbij alles in het teken staat van fitness. Zoals we alleemaal weten is de coronapandemie niet alleen zwaar geweest voor ons als mens, maar ook zeker voor alle sportscholen in Nederland. De 1,5 meter afstand en de snelle verspreiding van het virus, zorgde ervoor dat je als sporter in één klap niet meer kon werken aan je prestaties. Helaas hebben wij door deze zware tijd ook nog geen officiële opening kunnen houden van onze prachtige LOODS in Boekel.

Maar niet getreurd, na bijna één jaar kunnen we dan eindelijk onze officiële opening houden in de vorm van een opendag. De opendag zal plaatsvinden op zaterdag 10 december 2022. Hierbij zijn zowel leden als niet leden welkom. Nodig je vrienden en vriendinnen uit en kom samen naar het nieuwste fitnesscentrum van Boekel.

Bovendien werk jij je door onze Silent Disco in het zweet tijdens het luisteren naar de grootste hits, want tijdens de opendag kun jij niet alleen meer informatie opdoen over ons als organisatie, maar mag je ook gebruik maken van al onze fitnessapparaten. Zet je koptelefoon op, maak kennis met de LOODS en ontdek de fijne sfeer binnen de club. Iedereen is van harte welkom tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

Daarnaast zal er ook de mogelijkheid zijn om meer te leren over voeding en het ontwikkelen van een healthy lifestyle. Lisa, onze diëtist, zal op deze dag klaarstaan voor al je vragen op het gebied van voeding. Zo kun jij vol motivatie en met vooral veel informatie naar huis om te werken aan je doel.

Niet alleen Lisa, maar ook Food Ambiance zal voor je klaarstaan om kennis te maken met een ruim aanbod van sportsupplementen. Tijdens een proefronde kun je dan ook kennis maken met proteïne shakes, pre workout, etc. Zo is er de mogelijkheid om verschillende smaken te proeven en meer te leren over de verschillende doeleinden van de supplementen.

Kortom, wij zien jullie allemaal graag verschijnen op onze opendag! Er is een ruim aanbod aan faciliteiten. Kom gezellig Silent Disco sporten, bespreek jouw lifestyle met Lisa of leer meer over de verschillende sportsupplementen die er zijn.

Wij zien jullie dan ook graag allemaal op onze opendag!

Terug

Ook interessant

Waarom Bodypump?

Bodypump: Kracht en uithoudingsvermogen in één Een andere fantastische Less Mills-les die we bij LOODS_26 aanbieden is Bodypump. Hier zijn …

Waarom XCORE?

XCORE: Bouw een Sterke Core en Laat Stress Achter je Bij LOODS_26 bieden we de populaire Less Mills XCORE-les, speciaal …

Waarom je hartslag meten met sporten?

Waarom is het bijhouden van je hartslag zo belangrijk? Je lichaam heeft een constante toevoer van zuurstof nodig en je …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?