fbpx
Waarom XCORE?

Waarom XCORE?

XCORE: Bouw een Sterke Core en Laat Stress Achter je

Bij LOODS_26 bieden we de populaire Less Mills XCORE-les, speciaal ontworpen om vrouwen te helpen bij het ontwikkelen van een sterke core en het bevrijden van stress. Ontdek de voordelen die deze les biedt en waarom je onze gratis proefles niet wilt missen:

  1. Sterke en Tijdloze Core: XCORE helpt je bij het opbouwen van een sterke core, wat zorgt voor een slanke taille, een goede houding en het voorkomen van rugklachten.
  2. Vetverbranding in Stijl: Tijdens een XCORE-les verbrand je calorieƫn op een leuke en energieke manier, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies en je conditie naar een hoger niveau tilt.
  3. Stressvermindering met Ritme: Laat de stress van de dag achter je terwijl je ritmisch drumt op de speciale XCORE-buizen. Het is een geweldige manier om stoom af te blazen en je geest te verfrissen.
  4. Verbeter je Balans: XCORE combineert ritme en coƶrdinatie om je balans te verbeteren. Je zult versteld staan van hoe snel je je beweeglijkheid verbetert.
  5. Empowerment in de Studio: Geniet van de energieke muziek en de ondersteunende groepssfeer. XCORE is niet alleen een workout; het is een kans om samen met andere vrouwen je kracht en zelfvertrouwen te vergroten.

Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor onze gratis proefles XCORE en ervaar zelf de voordelen van deze fantastische workout.

*Onze groeplessen zijn gepland op vaste uren.
Terug

Ook interessant

Openingstijden feestdagen

Met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Hierbij: 1ste Kerstdag 2023: Gesloten 2de Kerstdag 2023: 08:30- 13:00 Oudejaarsdag 2023: 09:00 …

Succescase, Elke!

WAUW! Wat zijn wij trots dat jij deze reis bij LOODS_26 bent begonnen. Lees het verhaal van Elke en haar …

Succescase, Hilde!

Weer eentje voor in de boeken! Wat zijn we trots op jou Hilde, ontzettend blij dat wij deze reis samen …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?