fbpx
Zomerfit in 6 weken voor slechts €25!

Zomerfit in 6 weken voor slechts €25!

Zomeractie bij LOODS_26: Word Zomerfit in 6 weken voor slechts €25!

Ben je klaar om jezelf zomerfit te maken? Bij LOODS_26 hebben we een geweldige zomeractie voor je! Voor slechts €25 krijg je een speciaal zomerabonnement waarmee je 6 weken lang onbeperkt kunt fitnessen en deel kunt nemen aan groepslessen. Ontdek wat dit zomerabonnement te bieden heeft en bereid je voor op een actieve en energieke zomer!

Het Zomer Abonnement: Met het Zomer Abonnement van LOODS_26 krijg je toegang tot verschillende voordelen en faciliteiten om je zomerfitheid te verbeteren. Hier is wat je kunt verwachten:

  1. 6 weken onbeperkt fitness en groepslessen: Tijdens de actieperiode, van 9 juni tot en met 18 augustus, kun je onbeperkt gebruik maken van onze fitnessruimte en deelnemen aan diverse groepslessen. Of je nu wilt werken aan je kracht, uithoudingsvermogen of flexibiliteit, wij hebben de juiste trainingen voor jou.
  2. Toegangstag van LOODS_26: Om gebruik te kunnen maken van onze faciliteiten, vragen we een eenmalige borg van €10 voor de toegangstag. Deze borg krijg je uiteraard terug wanneer je de tag aan het einde van je zomerabonnement inlevert.
  3. Geen inschrijfgeld: Bij LOODS_26 rekenen we geen inschrijfgeld voor het Zomer Abonnement. Zo kun je direct aan de slag zonder extra kosten.

Algemene voorwaarden:

  • Het Zomer Abonnement is geldig van 9 juni tot en met 18 augustus.
  • De toegangstag van LOODS_26 vereist een eenmalige borg van €10.
  • Het Zomer Abonnement is niet overdraagbaar en kan niet worden gepauzeerd of verlengd.
  • Overige algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Doe mee aan onze Zomeractie en word zomerfit in slechts 6 weken voor een geweldige prijs van €25! Met het Zomer Abonnement van LOODS_26 heb je de vrijheid om onbeperkt te fitnessen en deel te nemen aan groepslessen. Neem de eerste stap naar een actieve zomer en meld je vandaag nog aan!

Terug

Ook interessant

Waarom Bodypump?

Bodypump: Kracht en uithoudingsvermogen in één Een andere fantastische Less Mills-les die we bij LOODS_26 aanbieden is Bodypump. Hier zijn …

Waarom XCORE?

XCORE: Bouw een Sterke Core en Laat Stress Achter je Bij LOODS_26 bieden we de populaire Less Mills XCORE-les, speciaal …

Waarom je hartslag meten met sporten?

Waarom is het bijhouden van je hartslag zo belangrijk? Je lichaam heeft een constante toevoer van zuurstof nodig en je …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?