fbpx

XCORE

XCORE: Bouw een Sterke Core en Laat Stress Achter je

Welkom bij LOODS_26 en ontdek onze opwindende Less Mills XCORE-les, speciaal ontworpen om vrouwen te helpen een sterke core te ontwikkelen en stress achter zich te laten. Ontdek de voordelen van deze les en waarom je deze niet wilt missen:

  • Sterke en Tijdloze Core: XCORE helpt je bij het opbouwen van een sterke core, wat zorgt voor een slanke taille, een goede houding en het voorkomen van rugklachten.
  • Vetverbranding in Stijl: Tijdens een XCORE-les verbrand je calorieĆ«n op een leuke en energieke manier, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies en je conditie naar een hoger niveau tilt.
  • Stressvermindering met Ritme: Laat de stress van de dag achter je terwijl je ritmisch drumt op de speciale XCORE-buizen. Het is een geweldige manier om stoom af te blazen en je geest te verfrissen.
  • Verbeter je Balans: XCORE combineert ritme en coƶrdinatie om je balans te verbeteren. Je zult versteld staan van hoe snel je je beweeglijkheid verbetert.
  • Empowerment in de Studio: Geniet van de energieke muziek en de ondersteunende groepssfeer. XCORE is niet alleen een workout; het is een kans om samen met andere vrouwen je kracht en zelfvertrouwen te vergroten.

Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor onze XCORE-groepsles en ervaar zelf de voordelen van deze fantastische workout. Kom en doe mee!

Tijden

MaandagWoensdag
Maandag: 09:00 – 09:45
Maandag: 18:30 – 19:15
Woensdag: 09:00 – 09:45
Woensdag: 18:30 – 19:15

Vraag hier je eerste proefles aan!

.Contact

Neem contact op

Zou je graag wat meer informatie willen over LOODS_26 of onze community? Neem dan contact met ons op!

Contact
×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?