fbpx
NEW | XCORE

NEW | XCORE

Xcore is een groepsles waarbij een combinatie van cardio- en krachttraining wordt aangeboden. Het programma is gericht op het verbeteren van de algehele conditie, kracht en flexibiliteit van de deelnemers. De les bestaat uit hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) en krachttraining met gewichten en/of bodyweight oefeningen. De les wordt gegeven onder leiding van een instructeur en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Waarom is een groepsles zo leuk?

Er zijn verschillende voordelen van groepslessen, zoals:

  1. Motivatie: Deelnemen aan een groepsles kan helpen om gemotiveerd te blijven omdat je wordt aangemoedigd door andere deelnemers en de instructeur.
  2. Sociale interactie: Groepslessen bieden de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale interactie te hebben, wat kan bijdragen aan een positief gevoel en een vermindering van stress.
  3. Verscheidenheid: Groepslessen bieden vaak een breed scala aan activiteiten waardoor deelnemers de mogelijkheid hebben om verschillende soorten oefeningen uit te proberen.
  4. Instucteur: Een instructeur kan helpen bij het verbeteren van techniek en veiligheid tijdens de oefeningen, en kan ook helpen bij het opstellen van een oefenprogramma dat aansluit bij de individuele doelen en behoeften van de deelnemers.
  5. Fun: Omdat groepslessen vaak in een groep worden gegeven, kan dit een leuke en plezierige manier zijn om te oefenen.

Wil je altijd al eens een groepsles proberen of heb je interesse in XCORE? Pak nu je kans en probeer XCORE een maand gratis uit!

Terug

Ook interessant

MEET DE PT’er | DEMI

Mijn naam is Demi en ik neem jullie mee in het onderdeel Personal Training, wat de voordelen zijn en hoe …

Bootcamp

LOODS_26 breid uit! We zijn inmiddels alweer een jaar van start en breiden dan ook steeds verder uit. Zo beschikken …

Event

LOODS_26 bestaat in december één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Inmiddels zijn we al één jaar verder en …

×
Hoe zouden wij je kunnen helpen?
× Hoe kunnen wij je helpen?